Behandlingar

 

Medicinsk fotvård:

 

Fotbad, borttagning av förhårdnader, liktornar, vårtor. Klipper och slipar naglarna. Ev behandling av vårtor och svampnaglar.

Nagellack, om du vill, eget eller något av de jag har.

Smörjer in fötterna.

Tid ca 45 min.

Friskvårdsbehandling:

 

Fotbad, tar bort förhårdnader, slipar hälarna, klipper och slipar naglarna.

Nagellack, om du vill, eget eller något av de jag har.

Smörjer in fötterna, massage.

Tid ca 45 min.

 

(Avdragsgiltig som friskvård enligt skatteverket)

 

Fotmassage:

 

Börjar med en stunds fotbad, torkar och smörjer in fötterna och masserar sedan med olja. tid ca 30 min.

 

Du kan även välja till 15 minuter extra massage till medicinsk fotvård men i så fall vill jag veta det när du beställer tid.

 

Taktil stimulering:

 

Du ligger på massagebänken, nerbäddad med handdukar och filt. En kroppsdel i taget masseras efter ett visst mönster, bäddas in igen och så fortsätter man med nästa del. Jag börjar med benens framsida, fötterna och fortsätter med mage, bröstkorg och armar. sedan vidare med ansiktet, huvudet - du får vända dig - nacken, ryggen och baksidan av benen. Avslutar med att bädda in ytterligare och stryker med händerna utmed hela kroppen.

 

Otroligt skönt och avslappnande !

 

Healing:

Du får ligga på massagebänken, bekvämt nedbäddad.

Jag förmedlar helande energi med änglarnas hjälp. Ibland kommer det även budskap. Ibland använder jag kristaller av olika slag, ibland änglakort. Allt beroende av vad änglarna förmedlar.

Änglamassage:

Börjar med en lätt massage av ryggen. Känner in vad DU behöver och var. Tex djupare massage eller ansiktsmassage. Healingenergin strömmar fritt under hela behandlingen